Engleză

Iulia COCU este lector universitar doctor în cadrul Departamentului de engleză. Titlul de doctor în filologie, specializarea stilistică lingvistică engleză, i-a fost conferit de Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași în anul 2012.

Discipline predate: cursuri de comunicare profesională în limba engleză în cadrul programului de masterat Tehnologii informatice avansate al Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică și în cadrul programului de studii de licență Limbi Moderne Aplicate al Facultății de Litere, seminare de limba engleză pentru scopuri specifice în cadrul programului de studii de licență al Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, specializările Calculatoare și Tehnologia Informației, Inginerie electrică sau Inginerie electrică și calculatoare și cursuri practice de limba engleză în cadrul programului de studii de licență al Facultății de Litere, specializarea Limbi Moderne Aplicate.

Domeniile de cercetare: metodica predării limbii engleze generale și pentru scopuri specifice, lingvistică engleză, stilistică lingvistică engleză.

Curriculum Vitae
Listă de lucrări