Avizier

A.U. 2021- 2022

ACTIVITĂȚI ORGANIZATE DE CENTRUL DE CONSILIERE ȘI ORIENTARE ÎN CARIERĂ UGAL - NOIEMBRIE 2021

Studenții din anul I sunt invitați să participe la activitățile de dezvoltare personală, consiliere în carieră și comunicare organizate de CCOC în luna noiembrie. Detalii găsiți mai jos: 

PREZENTARE PROIECT ROSE

PROGRAM ACTIVITĂȚI 

 

CURSURI PENTRU STUDENȚII ANULUI I 

Ca parte integrantă a strategiei de diminuare a riscului de abandon universitar și pentru a veni în întâmpinarea nevoilor studenților din anul I, specializarea Limba și literatura română - Limba și literatura franceză, Departamentul de Limba si Literatura Franceză organizează, pe tot parcursul anului universitar 2021-2022, cursuri săptămânale de îmbunătățire a nivelului de limba franceză. 

 

 

ACTIVITĂȚI 5 OCTOMBRIE 2021

ORARELE PROVIZORII (4-8 OCTOMBRIE 2021) PENTRU PROGRAMELE DE LICENȚĂ (LIMBĂ ȘI LITERATURĂ, LIMBI MODERNE APLICATE ȘI JURNALISM) SUNT DISPONIBILE LA URMĂTOARELE ADRESE:

LIMBĂ ȘI LITERATURĂ, LIMBI MODERNE APLICATE: https://www.litere.ugal.ro/files/studenti/ORAR_LITERE_sem_I_4_octombrie.pdf 

JURNALISM: https://www.litere.ugal.ro/files/studenti/licenta/ORAR_JURNALISM_sem_I_4_octombrie.pdf 

 

STUDENȚII ANULUI I, SPECIALIZAREA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ - LIMBA ȘI LITERATURA ENGLEZĂ SUNT INVITAȚI MARȚI, 5 OCTOMBRIE 2021 SĂ PARTICIPE LA ACTIVITATEA DE ORIENTARE ȘI INFORMARE CE SE VA DESFĂȘURA ÎN SALA AS 111 ÎNCEPÂND CU ORA 10.00.

STUDENȚII ANULUI I, SPECIALIZAREA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ - LIMBA ȘI LITERATURA FRANCEZĂ SUNT INVITAȚI MARȚI, 5 OCTOMBRIE 2021 SĂ PARTICIPE LA ACTIVITATEA DE ORIENTARE ȘI INFORMARE CE SE VA DESFĂȘURA ÎN SALA AS 210 ÎNCEPÂND CU ORA 10.30.

STUDENȚII ANULUI I, SPECIALIZAREA LIMBA ȘI LITERATURA ENGLEZĂ- LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ SUNT INVITAȚI MARȚI, 5 OCTOMBRIE 2021 SĂ PARTICIPE LA ACTIVITATEA DE ORIENTARE ȘI INFORMARE CE SE VA DESFĂȘURA ÎN SALA AS 206 ÎNCEPÂND CU ORA 12.00.

STUDENȚII ANULUI I, SPECIALIZAREA JURNALISM SUNT INVITAȚI MARȚI, 5 OCTOMBRIE 2021 SĂ PARTICIPE LA ACTIVITATEA DE ORIENTARE ȘI INFORMARE CE SE VA DESFĂȘURA ÎN SALA AS 211 ÎNCEPÂND CU ORA 10.00.

ACTIVITĂȚILE DIDACTICE DIN A DOUA PARTE A ZILEI DE 5 OCTOMBRIE (DE LA ORA 14.00) SE VOR DESFĂȘURA CONFORM ORARULUI  PROVIZORIU AFIȘAT. INCEPÂND DE MIERCURI ACTIVITĂȚILE DIDACTICE SE VOR DESFĂȘURA CONFORM ACELUIAȘI ORAR.

 

PROGRAMUL PSIHOPEDAGOGIC ORGANIZAT DE DPPD

ANUNȚ ÎNSCRIERI MODULUL DPPD LICENȚĂ SEPTEMBRIE 2021

PREZENTAREA PROGRAMULUI PSIHO-PEDAGOGIC ORGANIZAT DE DPPD

 

A.U. 2020-2021

TABERE STUDENȚEȘTI 

METODOLOGIA PRIVIND ORGANIZAREA TABERELOR STUDENȚEȘTI 2021

REPARTIZARE LOCURI DE TABĂRĂ PE FACULTĂȚI 2021

 

ÎNMATRICULĂRI 

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU STUDENȚII ÎNMATRICULAȚI LA TAXĂ

 

CURSURI PENTRU STUDENȚII ANULUI I 

Ca parte integrantă a strategiei de diminuare a riscului de abandon universitar și pentru a veni în întâmpinarea nevoilor studenților din anul I, specializarea Limbi moderne aplicate, Departamentul de Limba si Literatura Franceză organizează, pe tot parcursul anului universitar 2020-2021, cursuri săptămânale de îmbunătățire a nivelului de limba franceză.